Agenda

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk op woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 18.30

 

De ademwerkplaats

Workshops zijn doorgaans op de zaterdagochtend en/of zaterdagmiddag en duren 3 tot 5 uur. De workshops hebben het karakter van een werkplaats. Elke deelnemer komt met zijn of haar vragen en werkt daaraan op eigen niveau, binnen het kader van de groep. Ervaringen worden uitgewisseld en geduid vanuit de anatomie van de adem en zijn wetmatigheden.

 

In Ademwerkplaats1 gaat het om de GRONDBEGINSELEN van mijn werk. Al bewegend worden die beleefd en onder woorden gebracht. Thema’s zijn onderzoek naar het eigen ademritme en het leren kennen van de kwaliteiten van de verschillende ademruimten. Steeds weer ervaren we hoe het hele lichaam bij de adem betrokken kan worden.

In Ademwerkplaats2 komen meer PSYCHOLOGISCHE THEMA'S aan bod, hoe ontwikkel ik veerkracht, hoe kan ik weerstand positief gebruiken, wat doet het met me als ik me gedragen voel door de kruk of de vloer.

Wil je weten hoe het er in een workshop aan toe gaat, kijk bij ADEM is beweging.

 

PROGRAMMA VOORJAAR 2020

Grondbeginselenworkshops vinden plaats rondom uitspraken van Ilse Middendorf. De workshops vormen een geheel, maar kunnen afzonderlijk gevolgd worden. 

Workshop 3 wordt gegeven door Mariëlle Groenendijk. Workshop 5 door Patricia van Binsbergen.

 

8 februari: "Aandacht, gewaarworden, ademen", op zoek naar de innerlijke adem.

29 februari: "Ik laat mijn adem komen, ik laat mijn adem gaan en ik wacht tot hij vanzelf weer komt".

Het ademritme.

14 maart: "Inadem is ontvangen, uitademen is werken". Ademkwaliteiten met Mariëlle Groenendijk.

4 april: "Ademen is een oerbeweging en daarmee het leven zelf". Ademrichtingen.

18 april: De ademvocaalruimten. Adem en klank met Patricia van Binsbergen.

 

Locatie de Hoeksteen in Austerlitz.

Tijd van 14 tot 17 uur.

Kosten € 45,-

 

Ademscholing/jaartraining

Najaar 2020 begint weer een jaartraining voor lichaamsgerichte professionals. Data worden in overleg vastgesteld. Geef je dus tijdig op.

Meer informatie op aanvraag.

 

Workshops

Workshops op aanvraag, voor specifieke doelgroepen zoals logopedisten, blazers en zangers, doktersassistenten, psychomotorisch therapeuten, vrijwilligers in de stervensbegeleiding. Vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden?

Heb ik je interesse gewekt en ben je benieuwd naar het verdere verloop? Meld je aan via dietsi@hetnet.nl voor een telefonisch intakegesprek van max. 15 minuten.

Contact